Onze praktijk biedt sinds 2014 diverse balancerende en ontgiftende behandelingen aan. Wij hanteren een unieke combinatie van Ayurvedische wijsheid en moderne wetenschap voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Deze combinatie is afhankelijk van de constitutie van de persoon en heeft een veilige en wezenlijke invloed op uw gezondheid.

Mr. Navaratnarajah SagarajahDhr. Navaratnarajah Sagarajah

Mijn naam is Rajah Sagarajah, ik ben geboren in 1964. De eerste 20 jaar heb ik in Sri Lanka gewoond. Ik ben opgegroeid in een gebied met veel natuur en een familie vol met artsen. Nu woon ik al meer dan 30 jaar in Nederland. Ik ben na mijn aankomst in Nederland zoekende geweest wat kan ik doen in mijn leven. Dit heeft geleid tot een ICT studie waarin ik nu een kleine 25 jaar werkzaam ben.
Tussen de bedrijven door heb ik ook wat ideeën uitgewerkt en sommige ideeën zijn zelfs uitgewerkt tot een onderneming.

Mijn gezondheid was over het algemeen goed. Ik was niet vaak ziek. De vele activiteiten hielden mij dan ook meer bezig dan de lichamelijke klachten die ik in de loop van de tijd erbij krijg. Tot er een moment kwam, dat ik niet daar echt niet om heen kon. Mijn lichaam eiste aandacht.
Mijn ziekte was een keerpunt in mijn leven. De ziekte wekte namelijk mijn interesse op voor de werking van het lichaam.
Zo ben ik gaan studeren geslagen, ik wilde alles weten, wat ik niet goed heb gedaan voor mijn lichaam en geest, de genezing, de kracht van de mens enzovoort. Ik stuitte daarmee eveneens op de vraag ‘Wie ben ik?’. Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met “kundalini yoga”, ademhaling yoga (pranayam), Siddha vaidya en Ayurveda.
Ik heb heel snel het besluit genomen om me in te schrijven voor een 4 tot 5 jarige studie in Ayurveda.
Vandaag 6 jaar later ik heb geen twijfel meer over wat ik verder in mijn leven wil doen en wat mijn doel is.
20 Jaar geleden betekende “ICT” voor mij “ Informatie en communicatie technologie”.
Nu heb ik daaraan een heIe andere betekenis kunnen geven “Informatie Confirmatie en Transformatie”
Dat is het, ik wil doen wat we nodig hebben “gezond zijn en gezond blijven” nu is de vraag hoe?
Daar geeft Ayurveda goede invulling en oplossingen ervoor. Ayurveda is een lange leerweg en de materie moet ook jou accepteren. Ik weet niet alles maar mijn fundament in Ayurveda is sterk. Ayurveda is een wetenschap, mijn taak is om deze wetenschap toe te passen in mijn eigen leven en de van de anderen. Mijn meesters zeiden dat elke vraag een antwoord heeft. Het antwoord moet echter passend gemaakt worden voor je.
Bent u ook nieuwsgierig geworden in de toepassingen van Ayurveda voor uwzelf? Graag verwelkom ik u dan in mijn praktijk.